Meedoen

Kom zelf tekenen tijdens het festival! Een week lang werken kunstenaars van over de hele wereld onder het oog van het publiek aan de mooiste 3D tekeningen. Wanneer je de kunstenaars in actie hebt gezien beginnen je handen te jeuken om zelf aan de slag te gaan! Tijdens verschillende activiteiten en workshops kun jij laten zien wat je in huis hebt en de fijne kneepjes van het vak leren. Hieronder het programma.

Masterclass

Wanneer?

vrij 5, zat 6 & zon 7 juli 2019

MasterclassSpeciaal voor iedereen (18+) die affiniteit heeft met tekenen, is er de World Street Painting Masterclass waarbij je kunt laten zien wat je in huis hebt en het publiek kunt verbazen met jouw straattekening.
Gedurende de masterclass ga je aan de slag met een 2D of 3D straattekening in jouw eigen ontwerp in het thema. Je wordt hierbij gekoppeld aan een van de internationale kunstenaars die voor je klaarstaat om je te ondersteunen, al je vragen te beantwoorden en met (kritisch) kunstenaarsoog naar jouw werk te kijken.

Voor wie?Tijdens de masterclass wordt je begeleid door de internationale street painters. Om te zorgen dat iedereen begeleid wordt op zijn/haar niveau om zo alles uit de masterclass te kunnen halen, kun je je inschrijven voor de masterclass binnen een van de volgende klassen:

  • 1. Professioneel (straat)tekenaar: Ga zelfstandig aan de slag met jouw ontwerp in 2D of 3D en ontvang tips en een kritische blik van de internationale kunstenaars.
  • 2. Ervaren kunstenaar/tekenaar: Onder begeleiding van de internationale kunstenaar ga je aan de slag met je eigen ontwerp in 2D of 3D. Leer bij over techniek en krijg de beste tips en tricks!
  • 3. Getalenteerde hobby tekenaar: Maak kennis met de basis van het straattekenen in 2D of 3D onder begeleiding van de internationale kunstenaars.

Kortom, of je nu een ervaren 3D (straat)tekenaar bent of kennis wil maken met straattekenen in 2D, de street painters gaan graag met jou aan de slag!

World Straat Painting Masterclass 2019
• Vrijdag 5, zaterdag 6 & zondag 7 juli

De masterclass is onderdeel van het World Street Painting Festival 2019 en vindt plaats in Arnhem. De deelnamekosten voor de masterclass zijn eenmalig €70,- voor de drie dagen. Materiaal om te werken en catering gedurende de drie dagen zijn bij de kosten inbegrepen.

Geïnteresseerd in deelname?Klik hier om je aan te melden voor de World Street Painting Masterclass. Aanmelden kan tot en met vrijdag 31 mei 2019. Voor vragen of meer informatie mail je naar: info@worldstreetpainting.nl.

Kids Contest

Wanneer?

zon 7 juli 2019

Kids ContestOp 7 juli, op de dag dat de Street Paintings worden onthuld met live music, organiseren we ook een Kids Contest. Vind je het leuk om te tekenen of krijten, in 2D of 3D? Doe dan mee!

Je krijgt een eigen stukje straat tot je beschikking om onder begeleiding van een professional een eigen Street Painting te maken. Jouw tekening wordt, als hij klaar is, gejureerd door een aantal internationale Street Painters. De winnaars krijgen een mooie prijs!

We werken met twee groepen; tot 12 jaar en vanaf 12 jaar. Van 12:00 – 17:00, nadere informatie volgt.

Wil je je opgeven? Klik hier om je aan te melden. Voor vragen of meer informatie mail je naar: info@worldstreetpainting.nl 

Kleur je mee?

Wanneer?

zon 7 juli 2019

Kleur mee aan het fantasieorkest! Alle kinderen én volwassenen mogen op 7 juli mee kleuren aan het fantasie-orkest. Een levensgrote kleurplaat op de straat!

Je hoeft je niet op te geven! Nadere informatie volgt.