Meedoen

Kom zelf tekenen tijdens het festival! Een week lang werken kunstenaars van over de hele wereld onder het oog van het publiek aan de mooiste 3D tekeningen. Wanneer je de kunstenaars in actie hebt gezien beginnen je handen te jeuken om zelf aan de slag te gaan! Tijdens verschillende activiteiten en workshops kun jij laten zien wat je in huis hebt en de fijne kneepjes van het vak leren. Hieronder het programma.

Kids Contest

Wanneer?

zon 7 juli 2019

Kids ContestOp 7 juli, op de dag dat de Street Paintings worden onthuld met live music, organiseren we ook een Kids Contest. Vind je het leuk om te tekenen of krijten, in 2D of 3D? Doe dan mee!

Je krijgt een eigen stukje straat tot je beschikking om onder begeleiding van een professional een eigen Street Painting te maken. Jouw tekening wordt, als hij klaar is, gejureerd door een aantal internationale Street Painters. De winnaars krijgen een mooie prijs!

We werken met twee groepen; tot 12 jaar en vanaf 12 jaar.
Tijd: 12:00 – 17:00.
Locatie: Velperplein, naast MUSIS Stadstheater.

Wil je je opgeven? Klik hier om je aan te melden. Voor vragen of meer informatie mail je naar: info@worldstreetpainting.nl 

Kleur je mee?

Wanneer?

zon 7 juli 2019

Kleur mee aan het fantasieorkest! Alle kinderen én volwassenen mogen op 7 juli mee kleuren aan het fantasie-orkest. Een levensgrote kleurplaat op de straat!

Je hoeft je niet op te geven! 

Tijd: 12:00 – 17:00.
Locatie: Velperplein, naast MUSIS Stadstheater.