Live Music

Op zondag 7 juli openen we Street Paintings met Live Music. Veertien internationale kunstenaars zijn gekoppeld aan studenten van het ArtEZ Conservatorium. Samen hebben zij afgelopen maanden gewerkt aan een concept waarin muziek en Street Art samen komen. Van 5 t/m 7 juli kun je in de binnenstad van Arnhem zien hoe de Street Paintings worden gemaakt. Op 7 juli openen we ze één voor één in een optocht vol met Live Music. Optredens van de Muzikant die speciaal voor de eigen Street Painting een muziekstuk heeft geschreven. We beginnen om 12:00 op het Willemsplein en eindigen om 17:00 op de Oude Stationsstraat.

Na 7 juli kun je de muziekstukken beluisteren via de app: AR+T. Je moet dan wel bij de Street Painting staan. Uitleg hierover vind je hieronder.

Download de app

Kon je niet aanwezig zijn bij het LIVE optreden op 7 juli. Of wil je het muziekstuk nog een keer hore? Dat kan! Hiervoor download je de app AR+T op je telefoon via deze link: https://downloadart.nl/ of door de QR-code te scannen op de grondsticker bij de Street Painting.

Zorg dat je bij de 3D Street Painting staat en volg daar dan de volgende stappen:
1. GA OP DE VOETJES STAAN
2. OPEN DE APP: AR+T
3. SCAN DE STREET PAINTING
4. LUISTER DE MUZIEK EN BEKIJK DE STREET PAINTING
6. POSEER IN DE STREET PAINTING
7. MAAK EEN FOTO
8. PLAATS JE FOTO OP SOCIAL MEDIA

Nu herbeleef je het LIVE MUSIC optreden! Veel plezier!