David ter Horst – Upcoming talent – Nederland

Work: Arnhem 2019

David is altijd al geïnteresseerd geweest in het maken van kunst. Op zijn middelbare school kwam hij voor het eerst afbeeldingen tegen van 3D tekeningen. Hij was hier zo van onder de indruk dat hij zich voornam net zo lang te oefenen tot hij dat ook zou kunnen.

Toen vijf jaar geleden het eerste World Street Painting Festival in Arnhem, op fietsafstand van zijn dorp Duiven, plaatsvond werd David zo geïnspireerd dat hij besloot zelf streetart te gaan maken.

Drie jaar geleden had hij het niveau bereikt dat hij mee mocht doen aan de masterclass van World Street Painting Festival, waarna het balletje ging rollen. Al snel volgden meer festivals en opdrachten vanuit bedrijven.

David is trots om dit jaar weer mee te mogen doen aan het World Street Painting Festiva en zijn kunst op de straten van Arnhem te mogen maken want voor een kunstenaar is er niks een grotere beloning dan de omgeving opvrolijken met wat verf en een glimlach op het gezicht van een voorbijganger te toveren als ze je kunstwerk zien.