Agenda WSP

  • Datum & Tijd: 5 juli 2017 - 09:00
    3 september 2017 - 18:00
World Street Painting Arhnem Agenda

Wanneer: 5 juli
Tijd: vanaf 09:00 uur
Waar: Centrum Arnhem
Artiesten: Internationale Streep Painters

Het tekenen gaat van start!

5 Juli - Hele dag

De kunstenaars van over de hele wereld zijn in Arnhem aangekomen en gaan vandaag aan de slag met hun straattekening in het thema Nature! Zij zullen hard aan de slag gaan, zodat het publiek hun meesterwerk aan het eind van de week tijdens de opening van het festival kan bewonderen. Tot die tijd kun je hen in actie zien in de binnenstad.

World Street Painting Arhnem Tools

Wanneer: 7, 8 & 9 juli
Tijd: vanaf 10:00 tot 17:00 uur

World Street Painting Masterclass

7 tot en met 9 Juli

De internationale “meesters” (Street Painters) geven drie dagen lang hun skills door aan de “leerlingen”. Iedereen (18+) kan zich aanmelden om een eigen 2D of 3D Street Painting te maken in de speciale masterclass.

World Street Painting Arhnem Judo

Opening Festival
Wanneer: 8 juli
Tijd: 13:00 uur
Waar: binnenstad Arnhem

World Street Painting Festival 2017

8 en 9 Juli

Tijdens de feestelijke opening van het festival onthullen de kunstenaars hun straattekeningen waar ze de week voorafgaand enorm hard aan hebben gewerkt. Verbaas je over de levensechte tekeningen en laat jezelf fotograferen in de 3D kunstwerken. Tijdens dit hele weekend zijn er voor jong en oud een hele hoop leuke en creatieve activiteiten om aan deel te nemen. Klik hier om te zien wat er te doen is en om je aan te melden.

Do it Yourself by van Gogh Contest – Weverstraat
Wanneer: 9 juli
Tijd: 13:00 uur
Waar: Weverstraat Arnhem

Do it Yourself by van Gogh Contest - Weverstraat

9 Juli

Op zondagmiddag 9 juli is iedereen een kunstenaar tijdens de Do it Yourself by van Gogh Contest! Tijdens dit evenement maken we een groepstekening in de Weverstaat met als thema: Nature. Iedereen is welkom! Aan het eind van de middag kun je alle tekeningen bewonderen tijdens de expo en vindt de prijsuitreiking plaats. Teken je mee? Meld je hier gratis aan voor dit kleurrijke evenement.

World Street Painting Arhnem Agenda

Laatste dag van expositie
Wanneer: 3 september
Tijd: tot 18:00 uur
Waar: Centrum Arnhem

Laatste dag van de expositie

3 September

Aan al het moois komt een eind, helaas. Vandaag is de laatste dag dat je de straattekeningen kunt bewonderen in de binnenstad. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Tot volgend jaar!

Do it Yourself by van Gogh Contest – Velperplein
Wanneer: 3 september
Tijd: 13.00 uur
Waar: Velperplein Arnhem

Do it Yourself by van Gogh Contest - Velperplein

3 September

Op de laatste dag dat de kunstwerken te zien zijn maken we er een spetterende afsluiting van. We gaan nog één keer met zijn allen te gaan tekenen tijdens de Do it Yourself by van Gogh Contest – Weverstraat! Lees hier meer over deze activiteit of meld je direct gratis aan via deze link.