Deelnemen

Wanneer?

3D Tekenen: vrij 7, zat 8 & zon 9 juli.

2D Tekenen: Zat 8 & zon 9 juli.

Deelname aan de WSP Masterclass is gratis.

Kom zelf tekenen tijdens het festival!Een week lang werken kunstenaars van over de hele wereld onder het oog van het publiek aan de mooiste 3D tekeningen. Het kan haast niet anders dat wanneer je de kunstenaars in actie hebt gezien je handen beginnen te jeuken om zelf aan de slag te gaan!
Tijdens verschillende activiteiten en workshops kun jij laten zien wat je in huis hebt en de fijne kneepjes van het vak leren. Houd het programma de komende tijd goed in te gaten om te zien wat er allemaal te doen is.

Do it Yourself by van Gogh Contest – Weverstraat Op zondagmiddag 9 juli is iedereen een kunstenaar tijdens de Do it Yourself by van Gogh Contest! Om het street painten nog beter te ervaren, krijgt iedereen de kans om zelf aan de slag te gaan. Tijdens dit evenement maken een groepstekening met als thema: Nature! Kinderen en volwassenen, ervaren en onervaren tekenaars, iedereen is welkom om te helpen de Weverstraat te veranderen in een groot kunstwerk.

Hoe meer deelnemers, hoe langer de ketting van straattekeningen wordt. Aan het eind van de middag kun je alle tekeningen bewonderen tijdens de expo en vindt de prijsuitreiking plaats. Maar natuurlijk geldt: meedoen is belanrijker dan winnen!

Do it Yourself by van Gogh Contest – Weverstraat
Datum: Zondag 9 juli
Tijd: 13.00u. tot 17.00u.
Waar: Weverstraat Arnhem

Deelname is helemaal gratis, maar vergeet je niet hier aan te melden.

MasterclassSpeciaal voor iedereen (18+) die affiniteit heeft met tekenen, is er de World Street Painting Masterclass waarbij je kunt laten zien wat je in huis hebt en het publiek kunt verbazen met jouw straattekening.
Gedurende de masterclass ga je aan de slag met een 2D of 3D straattekening in jouw eigen ontwerp met als thema Nature. Je wordt hierbij gekoppeld aan een van de internationale kunstenaars die voor je klaarstaat om je te ondersteunen, al je vragen te beantwoorden en met (kritisch) kunstenaarsoog naar jouw werk te kijken.

Voor wie?Tijdens de masterclass wordt je begeleid door één van de internationale street painters. Om te zorgen dat iedereen begeleid wordt op zijn/haar niveau om zo alles uit de masterclass te kunnen halen, kun je je inschrijven voor de masterclass binnen een van de volgende klassen:

  • 1. Professioneel (straat)tekenaar: Ga zelfstandig aan de slag met jouw ontwerp in 2D of 3D en ontvang tips en een kritische blik van de internationale kunstenaars.
  • 2. Ervaren kunstenaar/tekenaar: Onder begeleiding van de internationale kunstenaar ga je aan de slag met je eigen ontwerp in 2D of 3D. Leer bij over techniek en krijg de beste tips en tricks!
  • 3. Getalenteerde hobby tekenaar: Maak kennis met de basis van het straattekenen in 2D of 3D onder begeleiding van de internationale kunstenaars.

Kortom, of je nu een ervaren 3D (straat)tekenaar bent of kennis wil maken met straattekenen in 2D, de street painters gaan graag met jou aan de slag!

Geïnteresseerd in deelname?Klik hier om je aan te melden voor de World Street Painting Masterclass. Aanmelden kan tot en met vrijdag 21 april. Voor vragen of meer informatie mail je naar: info@worldstreetpainting.nl.

Do it Yourself by van Gogh Contest – Velperplein Aan al het moois komt een eind, want op 3 september worden de 3D kunstwerken weggehaald. Toch maken we er een spetterende afsluiting van, door nog een keer met zijn allen te gaan tekenen tijdens de Do it Yourself by van Gogh Contest!

Op zondagmiddag 3 september maken we op het Velperplein een groepstekening in het thema Nature! Bij het het thema Nature kun je oneindig veel dingen bedenken om te tekenen. Niet is te gek en het leukste is dat alle losse tekeningen aan het eind van de dag één groot kunstwerk vormen. Kinderen en volwassenen, ervaren en onervaren, iedereen mag mee doen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe mooier het plein wordt versierd met de mooiste tekeningen! Met wie kom jij tekenen?

Do it Yourself by van Gogh Contest – Velperplein
Datum: Zondag 3 september
Tijd: 13.00u. tot 17.00u.
Waar: Velperplein Arnhem

Het evenement is helemaal gratis, maar vergeet je niet aan te melden via het aanmeldformulier.