Schrijf je in voor de Masterclass 2019

Voor het zesde jaar op rij wordt deze zomer de binnenstad van Arnhem omgetoverd tot één groot kunstwerk en jij kan hier aan meewerken! Tijdens het World Street Painting Festival 2019 krijg je tijdens een masterclass de kans om naast de beste straattekenaars van over de hele wereld aan het werk te gaan en die je zullen voorzien van handige tips & tricks. In deze brief lees je precies wat je moet doen om een plek te bemachtigen.
Gedurende de masterclass ga jij aan de slag met een 2D of 3D straattekening in jouw eigen ontwerp. Je wordt hierbij gekoppeld aan een van de internationale kunstenaars die voor je klaar staat om je te ondersteunen, al je vragen te beantwoorden en met een (kritisch 😉 ) kunstenaarsoog naar jouw werk te kijken.
Of je nu een ervaren 3D tekenaar bent of kennis wil maken met straattekenen in 2D, de streetpainters gaan graag met jou aan de slag op vrijdag 5, zaterdag 6 & zondag 7 juli 2019.
De masterclass is onderdeel van het World Street Painting Festival 2019 en vindt plaats in Arnhem. De deelnamekosten voor de masterclass zijn eenmalig €70,- voor de drie dagen. Materiaal om te werken en catering gedurende de drie dagen zijn bij de kosten inbegrepen.
Meld je aan>>>
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij. En wie weet maak jij dit jaar deel uit van het kleurrijkste festival van deze zomer!