Kom tekenen tijdens de spetterende afsluiting van het festival

Krijtjes, kunst, toffe prijzen en vooral een hele hoop gezelligheid. Op zondagmiddag 3 september sluiten we het World Street Painting Festival 2017 af tijdens Do it Yourself by van Gogh Contest!

 

In de eerste week van juli hebben elf internationale kunstenaars te gekke 3D straattekeningen gemaakt in de binnenstad van Arnhem tijdens de vierde editie van het festival. De werken zijn nog tot 3 september gratis en op straat te bewonderen. Daarna worden ze weggehaald, maar we maken er een spetterend einde van!

 

Tijdens de contest versieren we op zondagmiddag 3 september tussen 13.00u. en 17.00u. het Velperplein met krijt. Het thema van het festival van dit jaar was Nature en hier sluiten we dan ook op aan gedurende de contest. Zo willen we deelnemers uitdagen om hun lievelingsdieren uit Burger’s Zoo te tekenen op straat. Bij het thema Nature kun je echt oneindig veel dingen bedenken om te tekenen. Niets is te gek en het leukste is dat alle losse tekeningen aan het eind van de dag één groot kunstwerk vormen.

 

Kinderen en volwassenen, ervaren en onervaren, iedereen mag mee doen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe mooier het plein wordt. Aan het eind van de middag kun je alle tekeningen bewonderen tijdens de expo en vindt, nadat de jury de tekeningen heeft beoordeeld, de prijsuitreiking plaats. Maar natuurlijk geldt: meedoen is belangrijker dan winnen!

 

Je mag zelf weten hoe laat je komt tekenen en het evenement is helemaal gratis, maar vergeet je niet aan te melden via het aanmeldformulier.