Spot de zeekoe en win te gekke prijzen

World Street Painting Festival 2017 staat in het teken van een nauwe samenwerking tussen Koninklijke Burgers’ Zoo en de Arnhemse Binnenstad. Zo kun je in Burgers Zoo sinds afgelopen week niet alleen levende zeekoeien in de pasgeopende Mangrove bewonderen. De Australische kunstenaar Jenny McCracken heeft namelijk een prachtige 3D tekening in de dierentuin gemaakt. Net echt!

 

 

Doe mee met de speurtocht en win te gekke prijzen!

 

Door heel de binnenstad zijn 20 afbeeldingen van zeekoeien verstopt. Op iedere foto staat ook een woord. Deze 20 woorden vormen samen een zin. We roepen alle kinderen met hun ouders op om de speurtocht door de binnenstad te maken en te zoeken naar de zeekoeien. Voor de speurtocht hoef je je niet op te geven, je kunt de afbeeldingen gewoon spotten als je door de binnenstad van Arnhem loopt. Weet jij de zin te maken?

 

Iedereen die de zin maakt kan deze voor 31 augustus 2017 naar opsturen naar actie@worldstreetpainting.nl. Op 3 september wordt de winnaar bekend gemaakt.