Enthousiaste tweetalige vrijwilligers gezocht

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die naast Nederlands één van de 11 talen van de kunstenaars spreken om tijdens het festival als persoonlijke assistent van de kunstenaars aan de slag te gaan! Jij helpt tijdens de twee dagen met het beantwoorden van vragen, je voorziet het publiek van informatie over de kunstwerken en je zorgt voor een soepele communicatie tussen de kunstenaar en de organisatie van het festival.

Dus, spreek jij Rusissch, Chinees, Italiaans, Arabisch, Duits, Frans, Engels, Spaans of Japans? En wil je graag een handje helpen tijdens een van de leukste en kleurrijkste festivals van deze zomer? Meld je dan nu aan via info@worldstreetpainting.nl. Vermeld in je mail je naam, je leeftijd en welke taal jij spreekt.